Talgraf Oy:lle on jälleen myönnetty Kauppalehden Kestomenestyjä-sertifikaatti 2017-2021

Olemme sijoittuneet Suomen menestyneimpien yritysten joukkoon, johon valikoituu vuosittain vain noin 2 % suomalaisista osakeyhtiöistä (Menestyjänä vähintään 5 peräkkäistä vuotta).

Menestyjä-yrityksenä kuulumme joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Menestyjä-merkki on laadun ja luotettavuuden tae. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstökin.

Menestyjä-yritykset poimitaan tilinpäätöstiedoista

Alma Talent Oy analysoi vuosittain suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla. Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella:

  • kasvu
  • kannattavuus
  • tulos
  • maksuvalmius
  • vakavaraisuus
  • riskinsietokyky

Kultakin osa-alueelta yritys pisteytetään omassa kokoluokassaan sekä vertailtuna kaikkiin Alma Talentin tietokannan yrityksiin, että vertailtuna yrityksen toimialan muihin yrityksiin. Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä.

Menestyjä 2017–2021-luokitus perustuu tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2016/6–2021/5

Kauppalehti Kestomenestyjät 2021 Talgraf Oy.

Kiitos tästä sertifikaatista kuuluu

ehdottomasti asiakkaillemme sekä kumppaneillemme ja asiantuntevalle henkilöstöllemme, joka päivittäin tekee innolla saumatonta yhteistyötä asiakkaidemme parhaaksi.

Tavoitteenamme on rakentaa kestävästi menestyvä kasvuyritys. Olemme koko työyhteisönä aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme ja innostuneita löytämään heitä parhaiten auttavia ratkaisuja. Kannamme jokainen vastuumme sekä teemme yhteistyötä parhaan mahdollisen tuotteen, palvelun, yrityksen ja työpaikan rakentamiseksi.

Hyvässä kumppanuudessa kaikki osapuolet menestyvät.

Kiitos!

Rohkeina, Reiluina ja Rehellisinä

Talgrafilaiset

Uskomme vahvasti, että liiketoimintatiedon ymmärrys sekä käytettävyydeltään erinomaiset ohjelmistotuotteet ovat kaikkien yritysten ja yrittäjien perusoikeus.

Talgraf Oy on suomalainen perheyritys ja positiivisella tavalla ylpeä siitä. Olemme Suomen johtava yritys omalla kapealla toimialallamme. Tarjoamme yrityksille ja niiden sidosryhmille liiketoiminnan suorituskyvyn johtamisen ohjelmistoratkaisuja ja palvelualustoja.

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme ovat tuhannet yritykset, sadat tilitoimistot ja rahoittajat, lukuisat ohjelmistotalot sekä monet muut yritysten sidosryhmätoimijat yhden hengen yrityksistä aina alan suurimpiin toimijoihin saakka.