Great Place To Work Suomen antama tunnustus korostaa erityisesti sitoutumistamme terveelliseen työympäristöön, työntekijöiden hyvinvointiin ja kehittymiseen sekä molemminpuoliseen luottamukseen työyhteisössä.

Suomalainen perhe- ja henkilöstöomisteinen liiketoiminnan johtamisen ohjelmistoja tuottava Talgraf Oy on päässyt jälleen Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon pienten (20–49 hlö) yritysten sarjassa Great Place To Work -tutkimuksessa. Talgraf sijoittui toiseksi tänään 20.3.2024 pidetyssä julkistustilaisuudessa.

– Onnittelemme Talgrafia yhtenä Suomen Parhaista Työpaikoista. 100 % talgrafilaisista on sitä mieltä, että Talgraf on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Vahvasta luottamuksen kulttuurista kertoo, että johtajuusmittaristo on myös täydet 100 %. Arjessa se tarkoittaa arvoihin perustuvaa toimintaa, jossa yksilöitä arvostetaan ja vuorovaikutus on aitoa sekä välittävää, kuvailee Great Place To Work Suomen yrityskulttuurin asiantuntija Ulla Etholén.

GPTW 2024 tulokset - great place to work - Talgraf.
Kuva: Suomen Parhaat Työpaikat™ 2024 – Pienet yritykset (20-49 hlö)

Yhteisesti jaetut arvot ohjaavat toimintaamme

Talgraf Oy työllistää tällä hetkellä 35 eri alojen asiantuntijaa ympäri Suomea. Toimipisteitä on Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Kajaanissa ja työtä voi tehdä jokaisen työntekijän toiveita kunnioittaen toimisto-, etä- tai hybridimallilla. Talgraf on täyden palvelun ohjelmistotalo, joka tuottaa kaikki ydintoiminnot niin tuotekehityksestä markkinointiin kuin myynnistä konsultointiin ja asiakkuudenhoitoon.

– Olemme yhteisöllisyyskeskeinen työyhteisö, jossa välittäminen ja kannustaminen on läsnä jokapäiväisessä arjessamme. Kaiken tekemisemme taustalla vaikuttavat yhteisesti jaetut arvomme, jotka koostuvat kolmesta isosta R-kirjaimesta eli Reiluus, Rohkeus ja Rajattomuus. Sielukas ja sydämellinen henkilöstömme on ehdoton rikkautemme. Talgrafilla työskentelee toinen toistaan valloittavampia persoonia, valtavan ammattitaitoisia, sitoutuneita ja yhteisistä päämääristä innostuneita osaajia. Toisiaan tukeva, tunnollinen ja huumorintajuinen työyhteisömme tuo aina hymyn työpäiviin. Meillä jokainen saa toista kunnioittaen olla oma itsensä, painottaa Talgraf Oy:n henkilöstöjohtaja Sanna Kemppinen.

– Talgrafilla on vahva yhteishenki ja heillä voi täysin luottaa kollegojen yhteistyöhalukkuuteen. Yhteisöllisyyden mittari on 100 % ja tätä kuvastaa myös hienosti työntekijöiden omat kommentit: ”Meissä on yhteisönä jotain sellaista X-factoria, jota on vaikea pukea sanoiksi. Ehkä se on ainutlaatuista yhteisöllisyyden tunnetta, joka syntyy, kun kaikki haluavat työskennellä hyvän eteen.” Tässä on selvästi yksi Talgrafin menestystekijöistä, lisää Great Place To Work Suomen yrityskulttuurin asiantuntija Ulla Etholén.

– Tavoitteemme on olla välittävä ja yhteisöllinen työyhteisö. Pyrimme kehittämään parhaita käytäntöjä työntekijöidemme hyvinvoinnin tukemiseksi ja heidän kasvunsa edistämiseksi. Uskomme ihmisen hyvyyteen ja investoimme henkilöstöömme monipuolisesti. Tavoitteenamme ei ole pelkästään ammatillisen osaamisen kehittäminen vaan myös henkilökohtainen kasvu ja yhteisön jäsenenä kehittyminen. Olemme ylpeitä sielukkaista persoonallisuuksista ja upeista kyvykkyyksistä, jotka rikastuttavat ja kehittävät yhteisöämme. Menestys Great Place to Work -tutkimuksessa vahvistaa uskoamme hyviin toimintatapoihin ja kannustaa meitä jatkamaan yritys- ja oppimiskulttuurimme kehittämistä. Henkilöstöjohtajana olen ylpeä jokaisesta työyhteisömme jäsenestä, toteaa Sanna Kemppinen.

Kukoistavat työntekijät luovat kukoistavan liiketoiminnan

– Olen erittäin kiitollinen tästä tunnustuksesta, joka kuvastaa tinkimätöntä omistautumistamme parhaan työyhteisön luomiseen. Tulosten perusteella saamme hyvän kuvan siitä, miten jatkuvasti tuemme henkilöstöämme ja työyhteisöämme. On hienoa, että arvioimme toimiamme ja pyrimme parantamaan työympäristöämme. Henkilöstömme ja asiakkaamme ovat kaiken toimintamme keskiössä, ja tämä on yksi menestyksemme kulmakivistä. Meillä ei tarvitse pelätä epäonnistumisia; sen sijaan kannustamme kokeilemaan ja kasvamaan. Haluamme, että jokainen, joka liittyy joukkoomme, voi löytää itsestään sen potentiaalin, jonka olemme jo rekrytointivaiheessa nähneet. Pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme parhaan mahdollisen kasvualustan, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja kukoistaa sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Näin kertoo Talgraf Oy:n toimitusjohtaja Toni Kemppinen.

Tulevaisuudessa sitoudumme edelleen kehittämään arvojemme mukaista toimintaa ja jatkamaan työntekijäkokemuksen ja yrityskulttuurimme kehittämistä. Olemme kiitollisia ja ylpeitä tästä porukasta ja siitä, että saamme kuulua parhaiden työpaikkojen joukkoon. Tavoitteenamme on olla välittävä, inspiroiva, oppiva ja innovatiivinen yritys, jossa tehdään yhteistyötä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa.

Parhaiden työpaikkojen listalle pääsi yhteensä 50 Suomen parasta työnantajaa. Talgraf Oy otti Great Place to Work -tutkimukseen osaa nyt toista kertaa, edellisen kerran vuonna 2022, jolloin listasijoitus oli 7. sija pienten yritysten sarjassa.

Katso koko Suomen Parhaat Työpaikat 2024 -lista täältä >>

Lisätiedot:

Sanna Kemppinen, henkilöstöjohtaja, , 044 533 1704

Toni Kemppinen, toimitusjohtaja, , 050 361 6485


Talgraf Oy on suomalainen perheyritys ja positiivisella tavalla ylpeä siitä. Olemme Suomen johtava yritys omalla kapealla toimialallamme. Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille liiketoiminnan suorituskyvyn johtamisen ohjelmistoratkaisuja ja palvelualustoja. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Accuna BI-ohjelmisto ja StatBun all-in-one liiketoiminta-alusta.

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme ovat tuhannet yritykset, sadat tilitoimistot ja rahoittajat, lukuisat ohjelmistotalot sekä monet muut yritysten ja yhteiskunnan sidosryhmätoimijat yhden hengen yrityksistä aina alan suurimpiin toimijoihin saakka. Meitä, asiakkaitamme sekä liikekumppaneitamme yhdistää aito innostus yritysten menestysedellytysten edistämiseen.