Liiketoiminnan johtamisen ohjelmistojen ja alustojen edelläkävijä Talgraf Oy palkittiin Ihmisläheinen työelämä 2023 -gaalassa.

Hälsa Oy:n järjestämän Human Power 2023 -kilpailun tavoitteena on kannustaa ja inspiroida yrityksiä ihmisläheisempään organisaatiokulttuuriin palkitsemalla vuosittain onnistuneita esimerkkejä Suomen yrityskentästä. Human Power -kilpailu etsii ja palkitsee organisaatioita ja henkilöitä Suomen ihmisläheisimmän työyhteisön, johtajan, esihenkilön ja työelämäteon kategorioissa.

Ihmisläheisen organisaatiokulttuurin puolesta järjestetty kilpailu huipentui 16.11.2023 Helsingissä, kun eri alojen yritykset ja vaikuttajat kokoontuivat palkitsemistilaisuuteen ihmisläheisemmän työelämän puolesta.

Talgraf palkittiin kolmanneksi ihmisläheisimpänä työyhteisönä

Ihmisläheisimmän työyhteisön arviointi keskittyi muun muassa teemoihin psykologinen turvallisuus, ihmisille sopivat toimintatavat, salliva ja mahdollistava ilmapiiri sekä ihmisyyttä ymmärtävä johtaminen. Lisäksi osallistumisen lähtökriteeriksi oli määritelty yli 30 henkeä työllistävät organisaatiot. Sijoittuminen kolmen parhaan joukkoon ihmisläheisin työyhteisö -kategoriassa on meille talgrafilaisille valtavan merkityksellinen tunnustus ja voitto jo itsessään.

”Monet työyhteisömme saavutuksista ovat asioita, joita ei voi mitata rahassa. Ne ovat arvoja, jotka heijastavat työyhteisömme ainutlaatuista kulttuuria ja sitoutumista turvalliseen tunneyhteyteen. Uskomme siihen, että meidän kaikkien perusoikeutena on oikeus innostukseen, kasvuun ja kukoistukseen ja perusvastuuna mahdollistaa tämä toisillemme. Meistä ihmisläheisen työyhteisön tekee hyvin tavalliset asiat, osin unohdetut, mutta silti niin tärkeät asiat, jotka luovat ihmisten välistä yhteyttä. Uskon vahvasti, että turvallinen tunneyhteys sytyttää ihmisten välisen liekin. Onnen kaavankin on kerrottu olevan yhden suhde toiseen.” – Sanna Kemppinen, People Success Lead, Talgraf Oy.

Suomen ihmisläheisin työyhteisö Top 3:

  1. Solita
  2. DNA
  3. Talgraf

Onnittelut ja kiitokset myös muille 10 parhaan joukossa olleille finalisteille: Kuusakoski, Medikumppani, Saranen, Tunne Hoiva, Punainen Risti Veripalvelu, Fondia ja Visma Real Estate.