Suomalainen perheyritys Talgraf Oy on päässyt ensimmäistä kertaa Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon pienten yritysten sarjassa Great Place to Work -tutkimuksessa. Yrityksen listasijoitus on 7. sija. Tulos julkistettiin keskiviikkona 27.4.2022 virtuaalisessa gaalassa.

”Talgraf osoittaa esimerkillisesti halua kehittyä ja kehittää yhdessä – sitä todentaa osuvasti se, että 100% talgrafilaisista kokee, että heidät otetaan mukaan heidän työtään ja työympäristöään koskevaan päätöksentekoon. Talgrafilla ihmiset on asetettu keskiöön, sillä he varmistavat liiketoiminnan kasvun ja kehittymisen”, kuvailee Great Place to Work Finlandin yrityskulttuurin asiantuntija Joni Sarpo.

Yhteisellä matkalla hyvään ja reilun hengen työpaikkaan

Onhan tämä upea asia meille! Uskon, että tämän sijoituksen on mahdollistanut aito halu tehdä työyhteisöstämme erinomainen työpaikka talgrafilaisille. Emme ole täydellinen työyhteisö, eikä meillä ole täydellisiä ihmisiä töissä, mutta haluamme kehittyä, oppia ja tehdä yhteistyötä reilulla joukkuehengellä, kiteyttää henkilöstöjohtaja Sanna Kemppinen.

Yhteisömme on vahva asiantuntijayhteisö, jossa vahvan asiantuntemuksen rinnalla on riittävä ripaus inhimillisyyttä ja leikkisyyttä. Erään työntekijämme sanoin, että teemme töitä rennosti, mutta tosissaan. Vastuuta, rohkaisua ja tukea annetaan, eikä pelätä uudistumista tai kasvua yli omien tehtäväalueiden vaan siihen pyritään. Tärkeimpänä työsuhde-etunamme on se, että työtä saa tehdä erittäin mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa.

Merkityksellisyys ytimessä

”Talgraf on onnistunut hyvän työpaikan rakentamisessa erityisen hienosti, sillä 100% talgrafilaisista on sitä mieltä, että Talgraf on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Vahva, yhteinen arvopohja ja sen todeksi eläminen arjessa luo vankan perustan onnistumiselle” lisää Joni Sarpo.

Yritysten ja yhteisöjen liiketoiminnan johtamisen ohjelmisto- ja alustaratkaisuihin keskittyvän Talgraf Oy:n toiminnassa onkin vahva eettinen ja merkityksellisyyttä korostavaa arvopohja, kertoo toimitusjohtaja Toni Kemppinen.

Toimintamme ohjaavina arvoina ovat rohkeus, reiluus ja rajattomuus. Meitä talgrafilaisia yhdistää halu oppia ja kehittyä, yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme kehittää suomalaista työelämää sekä tarjota merkityksellisiä tuotteita ja palveluja asiakkaillemme. Jo omistajastrategiamme perustuu arvon tuottamiseen kaikille sidosryhmille. Arvon näemme taloudellista arvoa huomattavasti laajempana käsitteenä.

Talgraf Oy työllistää 31 eri alojen asiantuntijaa. Parhaiden työpaikkojen listalle pääsi 50 Suomen parasta työnantajaa. Talgraf Oy otti GPTW-kyselyyn osaa ensimmäistä kertaa. Menestystä jännitettiin yrityksen henkilöstön vappukarkeloissa Vantaan ja Oulun toimipisteillä.

Lisätiedot:

Sanna Kemppinen, henkilöstöjohtaja, , 044 533 1704

Toni Kemppinen, toimitusjohtaja, , 050 361 6485


Talgraf Oy on suomalainen perheyritys ja positiivisella tavalla ylpeä siitä. Olemme Suomen johtava yritys omalla kapealla toimialallamme. Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille liiketoiminnan suorituskyvyn johtamisen ohjelmistoratkaisuja ja palvelualustoja.

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme ovat tuhannet yritykset, sadat tilitoimistot ja rahoittajat, lukuisat ohjelmistotalot sekä monet muut yritysten ja yhteiskunnan sidosryhmätoimijat yhden hengen yrityksistä aina alan suurimpiin toimijoihin saakka. Meitä, asiakkaitamme sekä liikekumppaneitamme yhdistää aito innostus yritysten menestysedellytysten edistämiseen.