Talgraf Oy sai Kauppalehden Kestomenestyjä-sertifikaatin

Talgraf Oy on tunnuslukujen perusteella sijoittunut kaikkien suomalaisten yritysten sekä oman toimialan parhaimpien yritysten joukkoon viitenä peräkkäisenä vuonna.

 

Sanotaan, että ”Kukaan ei ole menestyjä syntyessään”. Upeaa, että asiakkaamme ovat osoittaneet innostuksen ohjelmistojamme kohtaan. Kiitos tästä sertifikaatista kuuluu ehdottomasti asiakkaillemme sekä kumppaneillemme ja asiantuntevalle henkilöstöllemme, joka päivittäin tekee innolla saumatonta yhteistyötä asiakkaidemme parhaaksi.

Tavoitteenamme on rakentaa kestävästi menestyvä kasvuyritys. Olemme koko työyhteisönä aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme ja innostuneita löytämään heitä parhaiten auttavia ratkaisuja. Kannamme jokainen vastuumme sekä teemme yhteistyötä parhaan mahdollisen tuotteen, palvelun, yrityksen ja työpaikan rakentamiseksi. Nämä tärkeät asiat ovat varmasti tuoneet hyvää maaperää tälle tunnustukselle.

Uskomme vahvasti, että liiketoimintatiedon ymmärrys sekä käytettävyydeltään erinomaiset ohjelmistotuotteet ovat kaikkien yritysten ja yrittäjien perusoikeus.

Hyvässä kumppanuudessa kaikki osapuolet menestyvät.

Kiitos teille!

Rohkeina, Reiluina ja Rehellisinä,

Talgrafilaiset