Ukrainassa vallitseva kriisi herätti yhteisössämme vahvaa huolta ja auttamisen halua. Halusimme yhteisvoimin ponnistella asian eteen ja kannustaa samalla muitakin antamaan tukensa mahdollisuuksiensa mukaan.

”Tämä musertava sota järkyttää syvästi meitä kaikkia. Meillä on arvot, jotka ovat lujassa. Arvot, joita vastaan vallitseva kriisi Ukrainassa todella sotii. Emme halua vain katsoa vierestä, kun Ukrainassa kärsitään järjetöntä julmuutta. Onneksi meillä on mahdollisuus auttaa, joten haluamme kantaa oman kortemme kekoon ja kannustaa muitakin tekemään samoin. Esimerkillistä toimintaa onkin jo nähty ihailtavan laajasti mediassa. Pidetään huolta toisistamme!” – Talgraf Oy:n toimitusjohtaja Toni Kemppinen.

Järjestimme hätäapukeräyksen, jossa Talgraf Oy lahjoittaa 200 euroa Suomen Punaiselle Ristille jokaisen työntekijämme tekemää vapaa valintaista lahjoitusta tai valitsemaansa muuta auttamisen tapaa kohden.

Olemme keränneet tähän asti rahallisia lahjoituksia yhteisvoimin yli 4000 euron edestä sekä materiaalilahjoituksia ja muuta tukea eri apua organisoivien toimijoiden kautta.

Haluamme kannustaa kaikkia osoittamaan tukensa Ukrainalle ja sen sodasta kärsiville mahdollisuuksiensa mukaan. Alla listattuna kohteet, joiden kautta yhteisömme on osallistunut tukemiseen.

 

Olemme yhdessä antaneet lahjoituksia ja tukea seuraavien kohteiden kautta:

 

Pidetään huolta toisistamme. Yhdessä olemme vahvoja!