Talgraf panostaa tiedolla johtamisen ohjelmistoratkaisujen jatkuvaan kehitykseen tarjotakseen asiakasorganisaatioilleen parhaat suorituskyvyn johtamisen työkalut. Investoimme sekä tuotekehityksen monipuoliseen sisältöosaamiseen että laajaan tekniseen kompetenssiin. Tukenamme toimii Talgrafin omistava sijoitusyhtiö WW Holding, joka on ostanut Aitosoft Oy:n liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä Talgraf tarjoaa myös yritysten henkilöstöjohtamiseen edistyksellisiä raportoinnin ja analytiikan ratkaisuja.

Aitosoft kehittää HR-datan mittaamisen, raportoinnin ja analytiikan (People Analytics) kokonaisratkaisuja, joita hyödyntävät niin globaaleilla markkinoilla toimivat suomalaiskonsernit kuin kotimaiset julkisorganisaatiot ja pienemmät yrityksetkin. Helppokäyttöisten sovellusten ainutlaatuinen yhdistelmä henkilöstö- ja työterveysdatan mittaamista ja analytiikkaa tukee asiakkaita liiketoiminnan kehittämisessä.

Aitosoftin ratkaisujen tuominen osaksi Talgrafin ohjelmistoja mahdollistaa HR-datan yhdistämisen myös muuhun liiketoiminnasta kerättävään dataan, jolloin asiakkaamme saavat käyttöönsä uusia, edistyneitä mittareita päätöksenteon tueksi. Monipuolisesti datalähteitä yhdistävän tiedon pohjalta voidaan arvioida henkilöstöjohtamisen nykytilaa, toimenpiteiden tarvetta sekä vaikuttavuutta suhteessa liiketoiminnan suorituskykyyn. Samalla tuomme laajempaa tietoa näkyväksi myös yrityspalvelujen tarjoajille kuten työterveyspalveluille, jotka voivat jatkossa hyödyntää työterveysdataa monipuolisemmin yhdistettynä esimerkiksi henkilöstötyytyväisyyden tunnuslukuihin tai henkilömäärän tulevaisuuden kasvuun.

”Havaitsimme yritysten kasvavan tarpeen HR-raportoinnin ja -analytiikan yhdistämiseen osaksi liiketoiminnan strategista johtamista. Aitosoftilla on takanaan vuosikymmenien kokemus henkilöstöanalytiikasta ja kaupan myötä voimme nyt paremmin tukea henkilöstöjohtamista osana liiketoimintaprosessien kokonaisvaltaista tiedolla johtamista. Jatkossa toimimme yhä laaja-alaisemmin älykkään liiketoiminnan suorituskyvyn johtamisen kumppanina”, toteaa Talgrafin toimitusjohtaja Toni Kemppinen.

”Yrityskaupan kautta saamme kehitystyön ympärille osaavan tiimin ja resursseja. Jatkossa pystymme tuottamaan laajemman asiakaskunnan käyttöön entistä kehittyneempiä ratkaisuja yritysten ja organisaatioiden henkilöstövoimavarojen analysointiin ja raportointiin”, sanoo Aitosoftin CTO Jarmo Kanto.

 

Talgraf Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen perheyhtiötaustainen ohjelmistotalo työllistäen tänä päivänä jo yli 30 henkilöä. Tarjoamme ohjelmistoratkaisuja (Accuna, StatBun) ja palveluja liiketoiminnan kehittämisen, suunnittelun, seurannan, analysoinnin ja ennustamisen tueksi. Ohjelmistojemme avulla voidaan käsitellä laaja-alaista liiketoimintatietoa. Toimimme noin 15 000 yrityksen päätöksenteon tukena.

Talgrafin omistaa kotimainen sijoitusyhtiö WW Holding Oy, jolla on vahva rahoitusala-, kasvuyhtiö- sekä tuotekehitystausta. Yhtiö on sitoutunut Talgrafin kehittämiseen pitkällä tähtäimellä yrityksen siirryttyä sen omistukseen vuonna 2017 yrityskaupan myötä.

 

Aitosoft Oy on analytiikkaan ja erilaisiin vaativiin ennustamis- ja simulointisovelluksiin erikoistunut yritys. Toteutamme kohdennettuja ratkaisuja yritysten ja julkishallinnon vaativiin tarpeisiin kustannustehokkaasti ja pitkällä kokemuksella.

 

Lisätietoja antaa Toni Kemppinen, toimitusjohtaja, Talgraf Oy, , puh. 050 361 6485