Olemme Talgrafilla sitoutuneet tukemaan asiakkaiden menestystä. Meidän pyrkimyksemme on varustaa asiakkaat tarvittavilla työkaluilla ja resursseilla, jotta he voivat paremmin loistaa omassa työssään ja liiketoiminnassaan. Tämän tavoitteen yksi ylpeyden aiheemme on asiakkaille etuoikeudella tarjottu Koulutuslisenssi.

Koulutuslisenssi pähkinänkuoressa:

Palvelun tarkoitus on tarjota asiakkaille edullinen ja kätevä tapa huolehtia koko henkilöstön ammattiosaamisesta ja varmistaa ohjelmistomme tehokkain hyödyntäminen organisaatiossa.

  • Koulutuslisenssi kattaa osallistumisen kaikkiin webinaareihimme. Sisältää monipuolisesti Accuna-ohjelmiston käyttökoulutuksia ja asiantuntijakoulutuksia talouden ja liiketoiminnan johtamisen eri osa-alueista.
  • Pidetyt Accuna-webinaarit tulevat katsottaviksi myös tallenteina koulutuslisenssiläisten materiaalipankkiin.
  • Koulutuslisenssi on organisaatiokohtainen eli osallistuva henkilö voi vaihdella eri koulutuksissa. Yhdellä lisenssillä voi osallistua yksi henkilö live-koulutukseen. Accuna-tallenteita voi kukin hyödyntää aina kun itselle parhaiten sopii.
  • Lisenssin hinta vain 50 €/kk.

Koulutuslisenssin kehittämiskysely 2023

Toteutimme äskettäin asiakaskyselyn arvioidaksemme koulutuslisenssin vaikutusta asiakkaiden toimintaan ja oppimiseen sekä parantaaksemme palvelua edelleen. Vuosittainen koulutuslisenssin kehittämiskysely lähetettiin sähköpostitse kaikille koulutuslisenssiläisille ja kyselyyn vastattiin anonyymisti.

Wau! Koulutuslisenssin NPS-suositteluindeksi 64

NPS eli Net Promoter Score lasketaan vastauksista kysymykseen ”Kuinka todennäköisesti suosittelisit Talgrafin koulutuslisenssiä ystävillesi tai kollegoillesi?”, jossa vastausvaihtoehdot ovat asteikolla 0–10.

Vuoden 2023 koulutuslisenssin kehittämiskyselyssä vastausten keskiarvo oli 8,9 ja NPS-tulos 64. Tässä suosittelijoiden (arvosana 9–10) osuus oli 63,6 % ja passiivisten (arvosana 7–8) osuus 36,4 %. Täten arvostelijoita, eli arvosanalla 0–6, ei ollut yhtäkään. Tämä on aivan valtavan hieno tulos ja NPS-lukujen vertailuissa huippuluokkaa!

”Koulutuslisenssi on yksi etu asiakkuudessa, jota itsekin olen mainostanut kavereille. Toivottavasti pidätte jatkossakin hinnan matalana. ”

Moninkertainen hyöty kustannukseen nähden

Asiakaskyselyn perusteella Koulutuslisenssin hinta-laatusuhde on ollut moniltakin osin iloinen yllätys. Webinaarien suuri määrä, sisältöjen ja kouluttajien laatu, vaihtelevat teemat sekä moniulotteinen oppiminen tuovat asiakkaille kokonaisvaltaista hyötyä. Koulutuslisenssin organisaatiokohtaisuus on osoittautunut positiiviseksi yllätykseksi ja se koetaan varsin poikkeuksellisena ominaisuutena. Ohjelmiston käyttökoulutusten ja asiantuntijakoulutusten määrän suhde nähdään optimaalisena, kun nykyisellä mallilla Accuna-webinaareja pidetään vuodessa noin 40  ja asiantuntijawebinaareja 10. Hyvin suunnitellut ja kestoltaan 1-2 tuntiin mitoitetut koulutukset tukevat mainiosti oppimista työkiireiden keskellä.

”Hyvä suhde webinaareissa. Tärkeää ja hienoa, että Accuna-webinaareja on näinkin paljon.”

”Webinaarit vastaavat tarpeisiin ja ovat laadukkaita. Virkistävää vaihtelua tarjonnassa, josta laajasti hyötyä siihen nähden pienellä rahalla.”

”Koulutuslisenssi on hyvä, toimiva ja kustannustehokas ratkaisu, kun osallistujiakin voi vaihtaa.”

Accuna-webinaarit ovat vastanneet hyvin asiakkaiden tarpeisiin ja niin laatuun että määrään ollaan tyytyväisiä. Useat tunnin mittaiset käyttökoulutukset vaihtelevista aiheista koetaan ylläpitävän ja edistävän ohjelmiston koko potentiaalin hyödyntämistä. Vaikka Accunan huolellisesti suunniteltu käyttöönotto ja siihen liittyvät koulutukset ovat antaneet hyvät valmiudet Accunan käytölle, pidetään koulutuslisenssiä arvostettuna lisäapuna. Asiakaspalautteiden perusteella Accunan monipuolisten mahdollisuuksien takia on hyvä saada kerrattua niin vanhaa kuin opetella uutta, saada kattavasti käyttövinkkejä ja perusteellisempaa tietoa uusien ominaisuuksien hyödyntämisestä. Moni asiakas on pitänyt koulutuslisenssin hankintaa jo käyttöönoton aikana oikeana ratkaisuna.

”Accuna on monipuolinen ja täynnä mahdollisuuksia. Webinaareista on hyvä kerrata etenkin niitä asioita, joita ei päivittäin tarvitse. Myös uudet vinkit ovat olleet tärkeitä.”

”Koulutuslisenssin hankkiminen jo hankinnan valmisteluvaiheessa on mielestäni osoittautunut tarpeelliseksi toimenpiteeksi.”

Aikataulut eivät aina kohtaa, joten mahdollisuus katsoa tallenteita tuo toivottua joustavuutta opiskeluun. Lisäksi tallenteiden avulla jokainen organisaation Accuna-käyttäjä pääsee kätevästi kertaamaan asioita silloin, kun itselle parhaiten sopii. Koulutuslisenssin ja tallenteiden hyödyntäminen on myös nähty oleellisena apuna kouluttaessa uusia työntekijöitä.

Asiantuntijakoulutukset tuovat mukavaa vaihtelua sisältöön, kehittävät monipuolisesti  ja laajentavat ajattelua. Oman osaamisen ja organisaation toiminnan kehittämiseen on saatu arvokkaita työkaluja loistaviksi koetuilta asiantuntijakouluttajilta. Koulutuslisenssin organisaatiokohtaisuuteen ollaan tässäkin asiassa erittäin tyytyväisiä, jotta osallistujia voi vaihdella kiireiden tai aiheen sopivuuden mukaan.

”Asiantuntijawebinaareissa sisältö on hyvin mietitty ja loistavat kouluttajat ovat niin antoisia. Mukavaa vaihtelua ja itsensä kehittämistä. Saa ideoita omaan organisaatioon aina.”

”Todella mieluisia. Mukavaa vaihtelua ja syventävät asiaa.”

”Hyviä ja vaihtelevia aiheita. Erilaiset aiheet tärkeitä, niistä saa yrityksemme monipuolisesti oppia ja voimme vaihdella yrityksen edustajaa aina tarpeen tullen tai jos itse ei pääsekään.”

Kehittäminen asiakaspalautteen perusteella

Vuosittaisen kyselyn lisäksi keräämme jatkuvaa palautetta koulutuslisenssistä pitkin vuotta. Näiden pohjalta arvioimme ja suunnittelemme kehitystoimenpiteet aina seuraavan vuoden koulutuslisenssin kokonaisuudelle. Jatkuva palaute antaa meille vuoden aikana tärkeitä tuoreimmassa muistissa olevia ajatuksia ja palautteen aktiivinen seuraaminen mahdollistaa myös ketterän kehittämisen kesken kalenterivuoden, mahdollisuuksien ja resurssien mukaan. Koulutuslisenssin kehittämiskyselystä ja vuoden aikana kerätystä palautteesta olemme saaneet arvokkaita jatkokehitysehdotuksia vuodelle 2024 kokonaisvaltaisesti teemoihin, sisältöihin ja käytännön asioihin liittyen.

Palautteiden mukaan Accunan päivitysten ja uusien ominaisuuksien läpikäyntiä webinaareissa pidetään tärkeänä ja niiden lisähuomiointia toivotaan. Tulemme lisäämään vielä erillisiä webinaareja tähän liittyen ja uusia ominaisuuksia käymme jatkossakin lävitse niihin liittyvissä Accuna-webinaareissa. Webinaarien aiheisiin ja niissä käsiteltäviin asioihin liittyvät toiveet otamme huomioon tulevien koulutusten tarkemmissa sisältösuunnitteluissa. Saimme myös hyviä huomioita käytännön asioihin, kuten webinaarien esittelyteksteihin ja viestintään liittyen. Esittelyteksteihin toivotaan tarkempaa sisältökatsausta ja selkeyttä helpottamaan etenkin tiedon etsimistä tallenteita hyödynnettäessä. Tulemme panostamaan tähänkin seikkaan tulevaisuudessa. Ajankohtaisista koulutuksista pyrimme viestimään jatkossakin mahdollisimman tehokkaasti nettisivujen, sähköpostin ja LinkedInin kautta. Asiantuntijakoulutuksilta toivotaan edelleen virkistävää vaihtelevuutta, joista koko organisaatio hyötyy ja henkilökohtainen kehittyminen saa uusia ulottuvuuksia.

”Teette mahtavaa työtä, kiitos!”

Tästä on hyvä jatkaa

Vuoden 2023 asiakaskysely osoitti meille, että edellisen vuoden pohjalta tehdyt kehitystoimenpiteet olivat erittäin onnistuneita. Koulutuskonseptimme on ottanut hyvän harppauksen eteenpäin, mikä näkyy niin palautteessa kuin huomattavasti kasvaneessa koulutuslisenssiläisten määrässä. Olemme todella onnellisia siitä, että meillä on mahdollisuus tarjota tällainen palvelu asiakkaille ja näin voimme paremmin edistää asiakkaiden menestystä ja pitää huolta asiakastyytyväisyydestä. On ilo huomata, että koulutuslisenssistä on kuoriutunut selvästi tervetullut ja aidosti lisäarvoa tuova palvelu asiakkaille. Kiitos tästä kuuluu teille kaikille, jotka ovat matkassa mukana ja auttaneet koulutuslisenssin kehittämisessä.

*Julkistamme lähipäivinä vuoden 2024 Koulutuslisenssin alustavan tarjonnan, joten pysykäähän kuulolla. Muista laittaa myös seurantaan Talgrafin LinkedIn, niin pysyt paremmin ajan tasalla.

*PÄIVITYS: Ensimmäinen versio vuoden 2024 koulutuslisenssiesitteestä on julkaistu. Tutustu tästä.