Talgrafin uusi ohjelmistosuunnittelija on Arttu Ylhävuori

Ohjelmistosuunnittelija_Arttu_ylhävuori_talgraf.

Ihminen tehtävän takana

Arttu on kotoisin Helsingistä ja valmistunut filosofian maisteriksi tietojenkäsittelytieteiden koulutusohjelmasta Tampereen yliopistosta. Tampereen yliopiston Human-Technology Interaction -maisteriohjelmassa hän on erikoistunut erityisesti järjestelmien käytettävyyteen, käyttöliittymäsuunnitteluun ja tuotekehitysmenetelmiin. Ohjelmistoalan ammattilaisena toimimisen lisäksi takataskusta löytyy pätevyys toimia tietotekniikan opettajana, johon liittyen hän on suorittanut aineenopettajan pedagogiset opinnot.

Arvokasta työkokemusta Artulta löytyy aiemmista työpaikoistaan mm. turvakriittisten järjestelmien käyttäjälähtöisestä suunnittelusta ja kehittämisestä. Tämän lisäksi Arttu kunnostautuu jatkuvasti vapaa-ajallaankin koodaamisen parissa. Arttu kokeekin hyvin tärkeäksi jatkuvan uuden oppimisen ja itsensä kehittämisen. Lisäksi mielekästä ajanvietettä on lenkkeily perheen suomenlapinkoiran kanssa, kokkailu ja laajalla skaalalla musiikin kuuntelu sekä soittaminen. Harrastuksiin kuuluu lisäksi kuntouiminen ja kuntosali. Näin koronan vallitessa vapaa-ajan on kuitenkin täyttänyt pääasiassa koodaamisen treenaaminen sekä pyöräily.

Triviaa

  • Syntynyt ja asunut kaksi ensimmäistä vuotta Tampereella ennen Helsinkiin siirtymistä.
  • Soittanut haitaria musiikkiopistossa 10 vuotta.
  • Pitkän linjan musiikkimiehenä ja Nightwish fanina mainetta niittänyt Arttu säveltää myös ajan salliessa tietokoneella sekä laulaa.
  • Pienenä Arttu haaveili kirjailijan urasta, sillä kirjailijana pystyy luomaan minkälaisia maailmoja tahansa. Vastaavanlaisesti koodaus veti Arttua puoleensa periaatteessa rajattomien mahdollisuuksien takia. Hieman samaan tapaan kuin kirjailijana, myös koodarina pystyy perehtymään uusiin asioihin, luomaan kaikkea uutta ja jännää ja olemaan luova.
  • Artun yksi supervoimista on ilmiömäinen tarkkaavaisuus. Arttu on varustettu hyvin herkällä silmällä havaitsemaan pienimmätkin kirjoitusvirheet niin teksteistäkin kuin ohjelmakoodistakin. Tosin, tavallisen tekstin kohdalla nämä virheet kuulemma jäävät monesti sanomatta ääneen, mutta koodissa ei anneta armoa.

 

Mahtava saada näin intohimoinen, äärimmäisen mukava ja monipuolinen kaveri mukaan yhteisöömme kehittämään markkinoiden parhaita järjestelmiä.

Lämpimästi tervetuloa talgrafilaiseksi, Arttu!

 

 

Henkilöstö