Koulutuslisenssi 2022 - Talgraf Oy.

Entistä monipuolisempi kokonaisuus

Olemme kokemusten ja palautteiden perusteella jälleen suunnitelleet koulutustarjontamme tulevalle vuodelle. Lopputuloksena entistä kattavampi ja asiakkaillemme enemmän arvoa tuova kokonaisuus.

Yli 40 webinaaria vuonna 2022 ja muuta:

  • Monipuoliset Accuna-ohjelmistokoulutukset.
  • Huippuasiantuntijoiden koulutukset talouden ja liiketoiminnan johtamisen eri osa-alueista.
  • Accunan oppimisympäristö.
  • Accuna-webinaarien materiaalipankki.

Koulutuslisenssi -palvelun avulla varmistat ohjelmistomme tehokkaimman hyödyntämisen ylläpitämällä sinun ja muun henkilöstön Accuna-osaamista. Lisäksi ammatillinen osaaminen kehittyy alan huippukouluttajien matkassa.

  • Koulutuslisenssi on organisaatiokohtainen, eli koulutuksiin voi osallistua kuka tahansa yrityksestänne (yhdellä lisenssillä yksi osallistuja per koulutus).
  • Opiskelet myös silloin kun itselle sopii hyödyntämällä Accuna tallenteita ja Accunan oppimisympäristöä.
  • Ulkopuolisina asiantuntijakouluttajina ovat alansa parhaat kouluttajat Suomessa.
  • Accuna-kouluttajina toimivat omat ohjelmistoasiantuntijamme.
  • Kaikki tämä vain 50 €/kk! Talgraf Oy:n asiakkaille.

Koulutukset -sivuiltamme myös lisätietoa osallistumisista ilman koulutuslisenssiä.

Tilaa koulutuslisenssimme organisaatiollesi jo tänään

 

koulutuslisenssi kommentteja.

Taustalla on aito halumme olla todellinen kasvun kumppani

Talgraf on kumppaneilleen enemmän kuin ohjelmistotalo. Me välitämme asiakkaistamme sekä heidän asiakkaistaan. Olemme olemassa, jotta yritykset menestyisivät paremmin.

Olemme huomanneet, että parhaimmatkin liiketoiminnan ohjelmistot kaipaavat rinnalleen osaamista. Ilman sitä ne jäävät käyttämättä tai niiden käyttö on puutteellista. Puutteellisesta liiketoiminnan suunnittelusta, seurannasta ja puutteelliseen informaatioon perustuvasta päätöksenteosta on haittaa paitsi yritykselle, myös koko yhteiskunnalle.

Jotta liiketoiminta olisi hyvin johdettua ja ohjelmistotyövälineet asiantuntevassa käytössä, tarjoamme etuoikeudella asiakkaillemme monipuolista osaamisen kehittämisen tukea.

Liiketoiminnan suunnittelu, tavoitteiden asettaminen, niiden seuranta, poikkeamien analysointi sekä valmistautuminen tulevaan ratkaisevat usein menestyksen kiristyvässä kilpailutilanteessa. Olemme tukenasi jokaisessa vaiheessa.