fbpx

Miten organisaatiosi hyötyisi Accunasta – Varaa tapaaminen

Näppärässä etätapaamisessa kerromme helppokäyttöisestä Accuna ohjelmistosta, joka auttaa liiketoiminnan raportoinnissa, budjetoinnissa ja kassavirtaennusteissa ja vapauttaa aikaasi rutiineista arvoa tuottavaan työhön.

Oletko kiinnostunut Accuna BI-ohjelmiston hankinnasta?

Tästä 45 min tapaamisesta saat:

1. Vastaukset talouden ja liiketoiminnan johtamisen tehostamista käsittäviin kysymyksiisi.
2. Suunnitelman siitä, kuinka Accuna-ohjelmisto tehostaisi organisaationne toimintaa.
3. Ohjelmiston esittelymateriaalin, jonka voit esitellä sisäisesti.
4. Vinkit kuinka Accuna-ohjelmistolla voit tehostaa liiketoimintaasi.

Varaa yrityskohtainen konsultointi

Saat tapaamisessa vinkit kuinka organisaationne voi hyödyntää Accuna ohjelmistoa. Saat myös materiaalin käyttöösi heti Teams-tapaamisen jälkeen. Konsultointi on 100% veloitukseton, eikä se tietenkään sido sinua mihinkään.

”Suurkiitokset palaverista ja materiaalista. Olin otettu kuinka olitte paneutuneet asiaan meidän yrityksemme vinkkelistä. Palaan pian asiaan lisäkysymysten kera!”

”Kiitos hyvästä palaverista, nopeaa meni 45min. Ehdotuksessa oli kyllä paljon ideaa ja toiminta/firma teidän osalta vaikuttaa mukavalta ja asiantuntevalta!”

”Kiitos vielä mukavasta tapaamisesta ja henkilökohtaisesta esittelystä. Katsotaan läpi materiaaleja ja sitä ajankohtaa isommallekin porukalle.”

”Emme olleet itseasiassa ehtineet sen tarkemmin ajatella raportointi- ja budjetointiohjelmiston hankintaa, kunnes eteen sattui Talgrafin Accuna. Siihen tarkemmin tutustuessa yhdessä asiakaslähtöisen myyntihenkilön kanssa totesin ohjelmiston olevan yksinkertaisesti sanottuna hyvä ja kannattava hankinta talouden prosessien tehostamiseen”

Lue lisää asiakaskokemuksia