fbpx

Yhteistyössä

Mukana edistämässä suomalaisen urheilun menestystarinoita.

Tuemme suomalaista huippu-urheilua ja juniorityötä sekä liikettä ja energiaa. Olemme Suomen naisten, miesten ja junioreiden salibandymaajoukkueiden sekä F-liigan ylpeä pääyhteistyökumppani. Lisäksi tuemme myös pienempiä ponnisteluja yhteisen liikunnanilon saavuttamiseksi. Yksilöurheilun saralla tuemme nuoren suomalaisen sulkapalloilijalupauksen, Nella Nyqvistin, matkaa Maailman huipulle. Eikä siinä kaikki. Olemme myös edistämässä älykkäämpää ja suorituskykyisempää urheiluseuratoiminnan johtamista Suomessa.

 

Uusi F-liigan logo ja brändi.

F-LIIGA

Muuttohaukka on lähtenyt liikkeelle. Liikkeen voima ja vauhti valloittavat ja saa meidät kaikki liikkeelle – luomaan maailman liikuttavinta, arvostetuinta ja kaupallisinta liigaa.

Salibandyliiga on nyt yksi yhteinen F-Liiga. F-LIIGA.COM

Olemme ylpeänä mukana edistämässä suomalaisen urheilun menestystarinoita. F-Liigan ja maajoukkueen ylpeänä yhteistyökumppanina meille talgrafilaisille on hyvin tärkeää voida tukea suomalaista huippu-urheilua ja junioritoimintaa. Erityisen hienoa on saada olla mukana tukemassa toimintaa ja Liigaa, joka jakaa kanssamme yhteiset arvot!

talgraf_salibandy_be_more

Yhteistyömme tavoitteena on koskettaa ihmisten tunteita kuten saada hymyä ihmisten huulille, saada ihmisiä innostumaan tai tuntemaan yhteenkuuluvuutta.