fbpx

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kassaennuste

Ennusta Liiketoiminnan kassavirrat pitkälle tulevaisuuteen

kassaennuste-riku-lehtinen-strategic-accounting

Suomen kokeneimpiin kuuluvan yritysanalyytikon Riku Lehtisen ja Strategic Accounting Finland Oy:n kanssa kehitetty markkinoiden ylivoimaisin kassavirtaennustamisen työkalu, joka mahdollistaa tarkimman tulos-, tase- ja kassavirtaennustamisen pitkälle tulevaisuuteen.

 

Olemme yhdessä Strategic Accounting Finland Oy:n kanssa luoneet Accuna -ohjelmistoon kassaennustetyökalun. Työkalu on ensimmäinen talousstandardeista riippumaton ja yksiselitteinen kassavirtatuloslaskentamalli. Kassavirtatulos on lisänä johdon strategisessa työkalupakissa ja nousee nopeasti pakin tärkeimmäksi työkaluksi.

Tutustu Accuna-ohjelmistoon tilaamalla ilmainen videodemo.

Accunan kassavirtaennuste tuo näkyväksi yrityksen kassatilanteen ja sen tulevan kehityksen toiminnan jatkuessa nykyisen kaltaisena. Se mahdollistaa myös tehtävien kehitystoimien heijastamisen toiminnallisiin lukuihin ja sitä kautta ajan kuluessa käytössä olevaan rahamäärään.

Kassavirtatulos on puhtain mahdollinen yrityksen tulosmittari

Kassaennuste liiketoiminnan strategisen suunnittelun tueksi

Kassaennuste on uudenlainen työkalu yritysjohdolle kassavirtojen ennustamiseen ja strategisen suunnittelun tueksi. Vuosien kehitystyön ansiosta ei enää tarvitse pyrkiä ennustamaan kassavirtoja ainoastaan historiatiedon tai reskontrapohjaisten työkalujen avulla. Kassaennuste tehostaa huomattavasti yritysten johtamista, seurantaa ja toiminnan ohjaamista.

Kassaennuste muun muassa:

  • Auttaa yritystäsi simuloimaan tulevaisuutta eri tekijöitä muuttamalla.
  • Auttaa yritystäsi testaamaan, miltä eri strategiset vaihtoehdot näyttävät kassavirtojen näkökulmasta.
  • Kääntää katseen tärkeimpiin tunnuslukuihin.
  • Mahdollistaa syvällisemmän ymmärryksen yrityksesi todellisesta talouskunnosta.
  • Tuo automaattisesti esille tarkimman näkymän yrityksesi kassavirrasta.
  • Tuo osaamisen yrityksen päättäjille.

Kassaennuste edistää ja nopeuttaa huomattavasti elintärkeää pitkän aikavälin strategista suunnittelua. Se antaa automaattisesti kokonaisvaltaisen ja todellisen näkymän yrityksen vallitsevaan tilaan, joka muuten olisi laskennallisen työn ja tuskan takana. Kassavirta on kaikista parametreista se tärkein, sillä se näyttää sen oikean rahan, millä maksetaan muun muassa palkat, hoidetaan investoinnit ja maksetaan osingot. Kassaennusteen avulla nähdään jo heti, kuinka yrityksen nykyiselläkin talouskunnolla saadaan kassavirta vahvemmaksi.

Kassaennusteemme tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia simulaatioita, joilla pääset konkreettisesti yrityksen omaan toimintaan ja numeroihin kiinni helposti ymmärrettävällä tavalla. Muuttujia on mahdollista vapaamielisesti muutella ja täten simuloida strategisesti eri tilanteita. Kaiken huomioon ottavana Kassaennuste antaa aina tarkimman tiedon siitä, mitä olisi saatavilla ja minkälaisilla muutoksilla. Kassaennuste on elintärkeä työkalu osana yhtiön tulevaisuuden rakentamista ja kilpailukyvyn varmistamista.

Kassavirtaennustamisen työkalu, joka toimii ja soveltuu kaikille ja kaikkialla

Kassaennuste soveltuu sellaisenaan eri ohjelmistoihin sekä toimii kaikissa yrityksissä koosta ja konsernirakenteesta riippumatta. Riku Lehtisen kassavirtaennustamisen metodille, jonka pohjalle Kassaennuste on rakennettu, on tehty kaikki mahdolliset testit, joiden avulla on todennettu sen toimintavarmuus kaikkialla. Se on testattu toimivaksi kaikilla kirjanpitojärjestelmillä, kaikilla jaksotus-, arvostus- ym. säännöillä (IFRS, USGAAP jne.) sekä kaikissa juridisissa talousyksikkömuodoissa, eläväisimmissäkin konserneissa ja kaikissa tilanteissa.

 

Kysy lisää ja Sovi etäesittely

 

Tilaa uutiskirjeemme

 

 

 


Talgraf Plus

Tehokkaamman johtamisen tueksi kehitetty palvelu, jonka tarkoituksena on maksimoida Kassaennusteesta saatava hyöty ja auttaa yrityksiä saamaan enemmän kassavirtaa – joka on suomeksi rahaa.

Haluttaessa yrityksen suorituskyvyn hyppäävän ylemmälle portaalle, tarvitaan yritykseen normaalia päivittäistä toimintaa terävämpää kokemusta ja taitoa, joka tulisi yritykselle liian kalliiksi jatkuvana kapasiteettina yrityksen saavutettua uuden pysyvän suorituskykytason. Tällaisessa tilanteessa on Accuna-asiakkaana mahdollisuus ottaa käyttöönne Talgraf Plus -palvelu.

Lue lisää Talgraf Plus -palvelusta


 

Tilaa uutiskirjeemme

Emme halua häiritä sinua turhalla, emmekä täytä postilaatikkoasi jatkuvalla mainospostilla. Sen sijaan haluamme auttaa sinua kaikella osaamisellamme matkallasi kohti ymmärrettävämpää taloutta ja parempaa taloudenhallintaa.

 

”Yllättävissä tilanteissa pärjäävät ne, jotka ovat varautuneet ennalta.

Ennusta.

Älä anna yllätysten lamaannuttaa liiketoimintaasi.”

 

  

Ota yhteyttä

talousjohdolle tilitoimistoille konserneille kehittajille