fbpx

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kassaennuste

Mahdollista kassavirtojesi ennustaminen pitkälle tulevaisuuteen

Uudenlainen työkalu yritysjohdolle kassavirtojen ennustamiseen ja strategisen suunnittelun tueksi – pitkän aikavälin kassavirtaennuste reskontraperusteisten kassavirtaraporttien sijaan.

Suomen kokeneimpiin kuuluvan yritysanalyytikon Riku Lehtisen ja Strategic Accounting Finland Oy:n kanssa kehitetty markkinoiden ylivoimaisin kassavirtaennustamisen työkalu, joka mahdollistaa tarkimman tulos-, tase- ja kassavirtaennustamisen pitkälle tulevaisuuteen.

kassaennuste-riku-lehtinen-strategic-accounting


”Yllättävissä tilanteissa pärjäävät ne, jotka ovat varautuneet ennalta.

Ennusta.

Älä anna yllätysten lamaannuttaa liiketoimintaasi.”

 


Vuosien kehitystyön ansiosta ei enää tarvitse pyrkiä ennustamaan kassavirtoja ainoastaan historiatiedon tai reskontrapohjaisten työkalujen avulla:

Kassaennuste-tuotteemme

  • Auttaa yritystäsi simuloimaan tulevaisuutta eri tekijöitä muuttamalla.
  • Auttaa yritystäsi testaamaan, miltä eri strategiset vaihtoehdot näyttävät kassavirtojen näkökulmasta.
  • Kääntää katseen tärkeimpiin tunnuslukuihin.
  • Mahdollistaa syvällisemmän ymmärryksen yrityksesi todellisesta talouskunnosta.
  • Tuo automaattisesti esille tarkimman näkymän yrityksesi kassavirrasta.
  • Tuo osaamisen yrityksen päättäjille.

Kassaennuste edistää ja nopeuttaa huomattavasti elintärkeää pitkän aikavälin strategista suunnittelua. Se antaa automaattisesti kokonaisvaltaisen ja todellisen näkymän yrityksen vallitsevaan tilaan, joka muuten olisi laskennallisen työn ja tuskan takana. Kassavirta on kaikista parametreista se tärkein, sillä se näyttää sen oikean rahan, millä maksetaan muun muassa palkat, hoidetaan investoinnit ja maksetaan osingot. Kassaennusteen avulla nähdään jo heti, kuinka yrityksen nykyiselläkin talouskunnolla saadaan kassavirta vahvemmaksi.

Kassaennusteemme tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia simulaatioita, joilla pääset konkreettisesti yrityksen omaan toimintaan ja numeroihin kiinni helposti ymmärrettävällä tavalla. Muuttujia on mahdollista vapaamielisesti muutella ja täten simuloida strategisesti eri tilanteita. Kaiken huomioon ottavana Kassaennuste antaa aina tarkimman tiedon siitä, mitä olisi saatavilla ja minkälaisilla muutoksilla. Kassaennuste on elintärkeä työkalu osana yhtiön tulevaisuuden rakentamista ja kilpailukyvyn varmistamista.

Soveltuvuus

Tuotteemme soveltuu sellaisenaan eri ohjelmistoihin sekä toimii kaikissa yrityksissä koosta ja konsernirakenteesta riippumatta.

 

Kysy lisää ja Sovi vartin etäesittely

 


 

Talgraf Plus

Tehokkaamman johtamisen tueksi kehitetty palvelu, jonka tarkoituksena on maksimoida Kassaennusteesta saatava hyöty ja auttaa yrityksiä saamaan enemmän kassavirtaa – joka on suomeksi rahaa.

Lue lisää Talgraf Plus -palvelusta.

Kassavirtaennustamisen webinaari-kooste:

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
talousjohdolletilitoimistoillekonserneillekehittajille