Entistä kattavampi ja joustavampi kokonaisuus

Koulutuslisenssiämme on vuodelle 2021 edelleen kehitetty aiemmin toteutetun kyselyn sekä yleisen asiakaspalautteen pohjalta. Lopputuloksena syntyi asiakkaidemme toiveita ja tarpeita paremmin palveleva kokonaisuus.

Roppakaupalla lisäarvoa:

  • Ohjelmistomme käyttö pysyy parhaalla tasolla sekä ammatillinen osaaminen kehittyy.
  • Luvassa yli 40 webinaaria vuonna 2021 sekä tunnukset Accunan itseoppimisympäristöön.
  • Kaikki koulutukset ovat näppärästi webinaari-muotoisia.
  • Lisenssi on organisaatiokohtainen, eli koulutuksiin voi osallistua kuka tahansa yrityksestänne (yhdellä lisenssillä yksi osallistuja per koulutus).
  • Ulkopuolisina asiantuntijakouluttajina ovat alansa parhaat kouluttajat Suomessa.
  • Accuna-kouluttajina toimivat omat ohjelmistoasiantuntijamme.
  • Kaikki tämä vain 50 €/kk – säästösi ovat siis tuhansia euroja!

Tervetuloa mukaan syventämään ymmärrystä liiketoiminnan eri osa-alueissa ja ylläpitämään ohjelmistomme tehokasta hyödyntämistä organisaatiossanne.

Alla olevan linkin takaa löydät tuoreen koulutuslisenssi-esitteen vuodelle 2021 sekä koulutusajankohdat listattuna kevätpuoliskolle. Hanki sinäkin nyt entistä kattavampi ja joustavampi koulutuslisenssimme yrityksellesi ja kouluta henkilöstöäsi!

KOULUTUKSET-SIVU

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja tilaa koulutuslisenssimme organisaatiollesi jo tänään

OTA YHTEYTTÄ

Taustalla on aito halumme olla todellinen kasvun kumppani

Talgraf on kumppaneilleen enemmän kuin ohjelmistotalo. Me välitämme asiakkaistamme sekä heidän asiakkaistaan. Olemme olemassa, jotta yritykset menestyisivät paremmin.

Olemme huomanneet, että parhaimmatkin liiketoiminnan ohjelmistot kaipaavat rinnalleen osaamista. Ilman sitä ne jäävät käyttämättä tai niiden käyttö on puutteellista. Puutteellisesta liiketoiminnan suunnittelusta, seurannasta ja puutteelliseen informaatioon perustuvasta päätöksenteosta on haittaa paitsi yritykselle, myös koko yhteiskunnalle.

Jotta liiketoiminta olisi hyvin johdettua ja ohjelmistotyövälineet asiantuntevassa käytössä, tarjoamme etuoikeudella asiakkaillemme monipuolista osaamisen kehittämisen tukea.

Liiketoiminnan suunnittelu, tavoitteiden asettaminen, niiden seuranta, poikkeamien analysointi sekä valmistautuminen tulevaan ratkaisevat usein menestyksen kiristyvässä kilpailutilanteessa. Olemme tukenasi jokaisessa vaiheessa.