fbpx

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Talousjohdolle

Vapauta aikaasi tärkeimpään

Mitä tekisit, jos säästäisit viikon työaikaasi? Ohjelmistojemme avulla voit jättää raportoinnin epäkiinnostavat, toistoa vaativat osat automatiikan hoidettavaksi ja keskittyä itse tulosten tarkasteluun ja analysointiin. Vapautat siis oman työaikasi kiinnostavimpiin työtehtäviin, ja samalla edustamasi yrityksen toiminta tehostuu.

Ohjelmistomme vastaavat vaativiinkin talousjohdon tarpeisiin: raportteja voi muokata lähes loputtomasti omiin tarpeisiin sopiviksi. Samalla ohjelmisto on kuitenkin erittäin helppokäyttöinen. Pystyt tallentamaan kaikki omat valintasi, jolloin räätälöimäsi raporttipohjat ovat aina käytössäsi.

Ohjelmistoissamme saat tarvittaessa haettua tarvitsemasi tiedon todella nopeasti. Tämä helpottaa työtä esimerkiksi silloin, kun kollega pyytää raporttia nopealla aikataululla. Ohjelman voi myös asettaa lähettämään tietyt raportit tietyille henkilöille säännöllisin väliajoin automaattisesti. Jos yrityksessä on useampia yksiköitä, hyödyt niiden vertailun helpottumisesta.

Ohjelmistomme ottaa sinun harteiltasi pois monta rutiininomaista tehtävää, jolloin aikasi säästyy tärkeämpiin asioihin, jotka myös tuottavat yritykselle enemmän. Jos ennen käytit suuren osan työaikaasi tuhansien eurojen arvoisiin asioihin, voit nyt käyttää sen kymmenien- tai satojentuhansien arvoisiin työtehtäviin. Järkevää, eikös.

 

Sovi vartin etäesittely

Tuotteet

Henkilöstö

Päivi Karppinen

Myyntipäällikkö
Lappi, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu & Keski-Pohjanmaa sekä Uusimaa
040 588 5905

Markus Saintola

Myyntipäällikkö
Keski-Suomi, Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala sekä Uusimaa
040 717 8926

Joni Kouvo

Myyntipäällikkö
Uusimaa, Kymenlaakso, Kanta-Häme, Päijät-Häme ja Etelä-Karjala
050 913 3411

Riku Hirvonen

Myyntipäällikkö
Pirkanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi, Ahvenanmaa ja Kanta-Häme
050 547 3134

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
talousjohdolletilitoimistoillekonserneillekehittajille