fbpx

Liiketoimintatieto ymmärrettäväksi kaikille

Missiomme on mahdollistaa liiketoimintatieto kaikkien saataville kauniissa ja ymmärrettävässä muodossa.

Kehitämme ohjelmistoja, joiden avulla liiketoiminnan seuranta, suunnittelu ja ennustaminen mahdollistuu. Haluamme, että jokainen voi ohjelmistojemme avulla keskittyä arvoa ja merkitystä tuovaan työhön. Pidämme huolen, että ohjelmistojemme käyttö on koukuttavan helppoa, ja että siihen saa henkilökohtaista tukea aina, kun tukea tarvitaan.

Visiomme ja yhteinen unelmamme on mahdollistaa paras mahdollinen päätöksenteko.

Haluamme, että sekä toteutunut että tulevaisuuteen liittyvä liiketoimintatieto on helposti hyödynnettävissä johtamisen ja päätöksenteon tukena.

Yrityksenä haluamme antaa sinulle enemmän, jotta voit olla enemmän.


Arvommetalgraf-arvot-reiluus-rohkeus-rajattomuus

Reiluus

Olemme rehellisiä, reiluja ja avoimia asiakkaillemme, toisillemme sekä yrityksellemme. Pidämme sen, mitä lupaamme ja lupaamme sen, mitä voimme pitää. Ymmärrämme, että reilut ratkaisut ovat pitkällä aikavälillä asiakkaidemme ja itsemme parhaaksi.

Rohkeus

Olemme rohkeita muuttumaan sekä itse että organisaationa. Kokeilemme rohkeasti uutta. Pyrimme rohkeasti edelläkävijyyteen sekä erottumaan myönteisesti muista. Emme anna pelon ohjata tekemistämme vaan astumme tulevaisuuteemme rohkein sydämin.

Rajattomuus

Ajattelemme asioita ilman oman mielemme rajoituksia. Näemme maailman positiivisena ja täynnä mahdollisuuksia. Teemme palveluitamme tuottaaksemme hyötyä kaikille asiakkaillemme. Pyrimme integroitumaan laajasti tarjoten asiakkaillemme rajattomia näkymiä liiketoimintansa kehittämiseen.

 


 

Vastuunkantaja

Tuemme suomalaista huippu-urheilua, juniorityötä sekä liikettä ja energiaa.

Olemme mukana edistämässä suomalaisen urheilun menestystarinoita. Salibandyliigan ja maajoukkueen ylpeänä yhteistyökumppanina meille talgrafilaisille on hyvin tärkeää voida tukea suomalaista huippu-urheilua ja junioritoimintaa.

talgraf_salibandy_be_more