Olemme julkaisseet uusitun koulutusesitteemme vuodelle 2024. Vuosittain webinaaripalautteiden ja asiakaskyselyjen perusteella laadittu webinaariohjelma palvelee jälleen monipuolisesti organisaatioiden talouden ja liiketoiminnan johtamisen tärkeitä osa-alueita.

Accuna-ohjelmistokoulutuksista ja huippuasiantuntijoiden pitämistä talouden ja liiketoiminnan johtamisen koulutuksista koostuva kattaus tarjoaa yhteensä yli 50 webinaaria vuonna 2024.

Vuoden 2024 koulutustarjonta >>

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita avoimiin ja maksuttomiin Accuna-esittelyihimme sekä koulutuskohtaisella hinnalla asiantuntijawebinaareihin. Accuna-ohjelmiston käyttökoulutuksiin ja samalla koko koulutustarjontaan pääsyn saa asiakkaillemme tarjotulla koulutuslisenssillä. Tarjoamme asiakkaille myös erikseen organisaatiokohtaisesti räätälöityjä koulutuksia aina tarpeen mukaan.

Asiakkaille tarjotusta Koulutuslisenssistä hyötyy koko organisaatio

Tavoitteena on mahdollistaa parhaat puitteet, jotta asiakkaat voivat loistaa omassa työssään ja liiketoiminnassaan. Koulutuslisenssipalvelu tarjoaa etuoikeudella asiakkaille edullisen ja mukavan tavan huolehtia koko henkilöstön ammattiosaamisesta, edistää organisaation prosesseja ja varmistaa ohjelmistomme tehokkain hyödyntäminen.

  • Oikeuttaa pääsyn kaikkiin webinaareihimme.
  • Tunnukset materiaalipankkiin, jossa nähtävissä pidetyt Accuna-webinaarit.
  • Yhdellä lisenssillä voi osallistua aina yksi henkilö live-koulutukseen. Henkilö voi vaihdella eri koulutuksissa, eli on organisaatiokohtainen. Accuna-tallenteita voi kukin vapaasti katsella materiaalipankista.
  • Lisenssin hinta vain 50 €/kk, 12 kuukauden sopimuskausi.

Lisätiedot ja tilaaminen >>

Asiakkaiden suosittelema

Koulutustarjonta on kehitetty aidosti asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Vuosittain toteutettu Koulutuslisenssin kehittämiskysely antoi meille tänä vuonna paljon kehuja ja arvokkaita jatkokehitysehdotuksia kokonaisvaltaisesti teemoihin, sisältöihin ja käytännön asioihin liittyen.

”Koulutuslisenssi on yksi etu asiakkuudessa, jota itsekin olen mainostanut kavereille. Toivottavasti pidätte jatkossakin hinnan matalana.”

”Accuna on monipuolinen ja täynnä mahdollisuuksia. Webinaareista on hyvä kerrata etenkin niitä asioita, joita ei päivittäin tarvitse. Myös uudet vinkit ovat olleet tärkeitä.”

”Asiantuntijawebinaareissa sisältö on hyvin mietitty ja loistavat kouluttajat ovat niin antoisia. Mukavaa vaihtelua ja itsensä kehittämistä. Saa ideoita omaan organisaatioon aina.”

”Webinaarit vastaavat tarpeisiin ja ovat laadukkaita. Virkistävää vaihtelua tarjonnassa, josta laajasti hyötyä siihen nähden pienellä rahalla.”

”Koulutuslisenssi on hyvä, toimiva ja kustannustehokas ratkaisu, kun osallistujiakin voi vaihtaa.”

Lue lisää:

Koulutuslisenssille loistavat arvostelut>>