Meillä on ilo ilmoittaa, että Talgraf Oy:n ja Procountorin välinen kumppaniyhteistyö on saanut uusia ulottuvuuksia. Procountor on julkaissut hiljattain uuden ohjelmistokumppaneille suunnatun sertifiointiohjelman, jonka seurauksena Talgrafin Accuna BI-ohjelmisto on saanut Procountor API sertifioinnin ensimmäisten joukossa.

”Talgrafilla haluamme aina varmistaa asiakkaiden laadukkaan palvelukokemuksen, jossa integraatiolla on suuri merkitys. Erittäin mahtavaa, että saimme tärkeän yhteistyökumppanimme Procountorin sertifikaatin tunnustukseksi hyvälle työllemme.”
– Jani Mård, Product Success Lead, Talgraf Oy

Saumatonta yhteistyötä ja ensiluokkaisia asiakaskokemuksia

Procountor API sertifiointi varmistaa, että Procountorin ja ohjelmistokumppanin ratkaisun välinen integraatio palvelee yhteisiä asiakkaita niin erinomaisella teknisellä toteutuksella kuin esimerkillisellä asiakaskokemuksella.

Procountorin kumppanisertifiointi todentaa, että Accunan ja Procountorin välinen integraatio toimii luotettavasti ja nopeasti ottaen huomioon myös tärkeät tietoturvan ja vastuullisen liiketoiminnan osa-alueet. Lisäksi hyvän asiakaskokemuksen takaamiseksi sertifiointi kertoo, että ohjelmistojen välisen integraation käyttöönotto on helppoa ja selkeästi ohjeistettua.

Meillä Talgrafilla on vuosikymmenien kokemus liiketoiminnan ohjelmistoista, ohjelmistokehityksestä ja integraatioiden tekemisestä. Me ymmärrämme, miten integraatiot vaikuttavat asiakkaiden toimintaan, ja kuinka ne luodaan vastaamaan organisaatioiden räätälöityjä tarpeita. Sertifioinnin perusedellytyksenä olevat tarkat tekniset vaatimukset ja huolelliset hyvän asiakaskokemuksen kriteerit ovat Talgrafilla lähtökohtana integraatioita rakennettaessa.

Talgrafin ja Procountorin yhteisenä tavoitteena on varmistaa ensiluokkaiset palvelut ja asiakkaiden liiketoiminnan menestyksen tukeminen. Olemme sitoutuneita jatkuvaan kehittämiseen ja tämän kumppaniyhteistyön avulla haluamme avata uusia mahdollisuuksia kaikille yrityksille, jotka haluavat tehostaa liiketoimintansa prosesseja.

Accuna ja Procountor tekevät yhdessä kokonaisvaltaisesta talouden ja liiketoiminnan hallinnasta merkittävästi helpompaa ja täysin sähköistä. Procountorilla hoituvat kätevästi perinteisemmät päivittäiset kirjanpidon ja talouden hallinnan askareet, jonka jatkoksi sisäiseen laskentaan ja suunnitteluun tarkoitettu Accuna BI tuo puolestaan edistykselliset työkalut liiketoiminnan kokonaisvaltaisempaan suunnitteluun, seurantaan ja ennustamiseen
Kokemuksia Taloustulkki Oy >>

Aiheeseen liittyen lisää Procountorin sivuilla:

Procountor Store integraatiot – Accuna BI >>

Procountor ohjelmistokumppanin sertifiointiohjelma on julkaistu >>